Uppdatering BRF Diametern

Hej,

Nu var det länge sen vi uppdaterade hemsidan, detta pga otroligt hög belastning på hela styrelsen både privat och på jobbfronten.

Vi försöker nu sätta upp en strategi för att återigen publicera fler nyheter om vad som försigår i huset.

Om ni medlemmar har något ni vill prata om, eller kommunicera på hemsidan så är alla alltid välkomna med förslag.

Det händer mycket i föreningen nu, nedan kommer en liten summering på vad vi jobbar på just nu.

1. Stammarna

Vi förstår att alla är superintresserade av vad status är gällande det framtida arbetet, vi går nu in i slutfasen för gå igenom de anbud som kommit in, vi kommer tillsammans med vår externa projektledare välja ut en lämplig entrepenör för detta, vi kommer sedan att ta kontakt med vår bank för att lösa en smart finansering.

Efter det så kommer vi att kalla till informationsmöte som vi tycker alla bör komma till för att inte missa väsentlig information.

2. Föreningslokal & Övernattningsrum

Vi avser att låta samma entrepenör som tar hand om vårt stambyte att även göra iordning dessa lokaler åt oss så att de blir fräscha och fina till sommaren.

3. Hobbyrummet

Vi påminner igen att vi har ett hobby/arbetsrum att låna, många fina maskiner och stora ytor att anvädna för måleriarbete m.m

4. Avtalsförhandlingar

Vi har nu omförhandlat alla lokal/garage/förråds-kontrakt i fastigheten och därmed också ökat våra intäkter avsevärt för 2019

5. El-arbete

Vi gör även ett arbete i våra lokaler och utrymmen för att byta ut befintlig ojordad el till jordad sådan för att vara säkra på att vi har moderna el-lösningar vilket gör det säkrare för oss alla.

6. Brandsäkerhet

Vi kommer påbörja ett arbete gällande brandsäkerheten i fastigheten vilket kommer att innebära förändringar hur och vart vi får ställa barnvagnar, pulkor m.m mer information om detta när det närmar sig.

7. Lediga lokaler

En påminnelse om att det även finns två lokaler att hyra på 15kvm & 30kvm i fastigheten, intresseanmälan ska göras innan styrelsemötet imorgon.

Ovan ett är axplock av vad vi jobbar på just nu, kontakta gärna styrelsen vid frågor och funderingar!

Mvh, Jonas