Just nu i Diametern! Vattenläcka…

Hej,

Vi drar igång en artikelserie som kallas för ”Just nu i Diametern”. Tanken är att vi ska uppdatera er om småsaker som händer i vår förening och fastighet. Som alltid så är det bara att maila styrelsen eller ringa oss, kontaktinfo finns under kontaktfliken.

  1. Vattenläcka – Tyvärr så har vi råkat ut för en vattenläcka i 47:an som vi just nu försöker åtgärda, tyvärr så var vattenskadan ganska omfattande så ett gediget torkarbete behöver utföras, just nu har vi inte mer information om hur lång tid det kommer ta.
  2. Vattenläckan förde med sig en serie av trubbel och i samma veva så blev vårt vattenledningsystem överbelastat så att några kopplingar brast i 45:an som sedan gjorde väg för vattnet ända ner i ett av våra garage, 17e November så kommer vi besikta dessa för att reda ut hur stor skadan är.
  3. Tvättstugan är uppdaterad! 2 nya torkaggregat och 1 ny tvättmaskin har installerats och har rapporterats fungera utmärkt. Rapportera gärna synpunkter och eventuella fel till styrelsen
  4. Armaturbyte i vår fastighet, denna vecka och nästa så kommer vi att byta ut våra gamla lysarmaturer mot nya energisnåla LED-varianeter. Dessa kommer alltid ha ett underhållssken på 25% av ljusstyrkan för att sedan med rörelsedetektorer gå upp till 100% vid behov. Vi hoppas denna förändring för med sig en mer säker och trevligare tillvaro i våra trapphus, förråd, kulvertar och tvättstuga.
  5. Arbetet fortskrider med 60års festen och vi har fått en fin uppslutning med över 40 anmälda medlemmar, har ni missat att anmäla er så är det bara att komma ändå, och om ni har tid förvarna någon i styrelsen så uppskattas det självfallet om vi behöver beställa mer mat.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen