Vad händer i Diametern?

Hej,

Nu har det gått ett tag sen senaste uppdateringen, och det är inte så konstigt då December och Januari oftast är en hektisk månad, och även för oss i styrelsen. Det betyder dock inte att vi ligger på latsidan utan vi jobbar på, även i det tysta.

Det vi fokuserar mest på just nu är.

  1. Bokslut för 2017 och Budget 2018, det är ett nödvändigt ont i alla verksamheter men budgetarbetet är även det viktigaste, det visar oss vad för satsningar vi kan göra under 2018 och hur vi ska prioritera
  2. Stadgar, en ny lag har under 2017 antagits och den påverkar även oss: Den betyder i korthet att alla Bostadsrättsföreningar behöver uppdatera sina stadgar. Vi kommer snart ha ett utkast till nya stadagar och även kalla till en extrastämma för att klubba igenom den.
  3. Hobbyrummet går in i sista stadiet, här har vi snart en rutin för hur vi ska hantera uthyrning av utrymmet och förhållningsregler
  4. Nyckelbytet: Leverantören har gjort en förändringsbeställning på våra cylindrar och även nya nycklar trycks nu upp. Vi hoppas att vi kan utföra arbetet i slutet av Februari eller början av Mars
  5. Underhållsplan och underhåll av Fastigheten, detta är otroligt viktigt och kommer ge oss riktlinjer för vi närmaste 1,5,10,20,30,40,50 åren ska förhålla oss till viktiga underhåll så att vår fastighet inte förfaller. Den kommer även diktera eventuella justeringar i hyror för att kunna täcka upp för större investeringar som eventuellt är nödvändiga att göra.
  6. Tvättstugan är under arbete, vilka förändringar vill vi göra här för att skapa en modern tvättstuga med bra och moderna maskiner och samtidigt hur vi disponerar vårt utrymme på rätt sätt.
  7. Pallkragar, här finns det information i portarna om att vi kommer göra en liten mysig satsning på odling i pallkragar under 2018.

 

Det är en kort sammanfattning om vad vi gör just nu som är ”brinnande”, även om det finns mycket annat vi pysslar med också.

Som vanligt, tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon, kontaktuppgifterna hittarna ni här

 

Mvh, Styrelsen